Thursday 26 December 2013

YENİ BİÇEM VE MODELLERİ İLE KARGO PANTOLON.2014

    KARGO PANTOLUN EFSANESİ                   


cache 500 1 i 8965631 FQT 300x300 geniş model yelpazesi ve kargo pantolon:



 KENDİNE ÖZGÜ MODELLERİYLE KARGO PANTOLON:


Rahat kıyafet tercih eden akıllı ve modern erkeklerin tercihi Kargo Pantolon:  2014 sonbahar kış sezonunda da güçlü çizgileriyle öne çıkıyor. Yepyeni modelleri ve geniş renk ve model koleksiyonunu erkeklere seçme özgürlüğü sunuyor açık ve koyu bej tonları gri, mavi, yeşil, kahverengi, ekose desenleri ile bu sezona da damga vuracağa benziyor. Rahat görünüş ve pratik kargo cepleriyle hem doğa yürüyüşleri hem iş hayatında hem de gündelik olarak kullanıldığı gibi kendine özgü kesimlerle de göz doldurmaya devam ediyor. Yepyeni ve kendine özgü modellerle rahatlığı ve şıklığının yanı sıra yeni kesimleri ile öne çıkan pantolonlar, Kargo pantolon: efsanesini sürdürüyor.


YENİ MODELLERİ İLE KARGO PANTOLON.


Geniş renk alternatifleri, yepyeni modelleri ile bu sezonda erkekleri bu sezonda yine modern tarzda bir görünüm bekliyor. Bu sezon yine bu askeri modeller yerini gittikçe sezonun Trendine uygun daha şık yün karışımı modellere bırakıyor.  Yepyeni biçem ve gittikçe artan geniş model yelpazesi ve kargo pantolon: her sezon değişen eşsiz koleksiyonu sayesinde her erkeğin kendine uygun bir model bulması artık çok daha kolay! Sağlam dayanıklı hızlı ve çabuk kuruyan kumaş özelliği ile spor dikişleri adını pantolona veren kargo cepleriyle kargo pantolonlar her kesimden insana rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Öyle ki; Bu pantolonlar dizlerde ve basenlerde gerilme ve esneme yapmadığı gibi kullanımı sırasında hareketleri de kısıtlamadığından özgürlük hissi veriyor Bazı modellerinde pantolona güçlü ve farklı bir hava vermek için zıt renklerde dikiliyor. Farklı cep detayları fermuar kapağı ve arka cep kapamaları ise kargo pantolonlar hem daha estetik bir görünüm katıyor hem de daha dayanıklı olmasını sağlıyor.



 



YENİ BİÇEM VE MODELLERİ İLE KARGO PANTOLON.2014 http://goo.gl/o6Jau4 Moda Sihirbazı

Sunday 15 December 2013

Yılbaşında hindi Yemek Günah mı?

Yılbaşında hindi yemek günah mı? “Yılbaşı Hristiyan geleneği ‘Yılbaşında hindi yemenin günahı da yok. Ama sanılığı gibi Hristiyanlar hindiyi yılbaşında değil Şükran gününde 22 Kasımda keserler. Yani yılbaşında bizim yediğimiz hindiyi Hıristiyanlar Şükran Gününde yiyor. Ayrıca Kuran’a baktığımızda hindi yemenin, haram teşkil etmediğini dinen caiz olduğunu görmekteyiz.


O zaman akla şöyle bir soru geliyor. Yıl başlarında Hristiyanların sofralarında olmayan hindinin yılbaşında bizim soframızda ne işi var?  Türkiye’de yılbaşında hindi sadece adet haline geldiğinden yeniliyor. Yoksa hindi yemekle Müslüman olmak arasında kesinlikle her hangi bir bağ yok.



Siz hiç yılbaşında hindi yiyerek Hıristiyanlaşan bir Müslüman gördünüz mü? Böyle de bir iddiamız yok olmadı olamazda zaten. Yılbaşında hindi yemek sadece Hristiyan adetidir diyoruz. İsteyen   hindi yesin isteyen tavuk, ya da balık. Ama kimse kimseye de yılbaşında hindi yedi diye Hristiyanlara mı özeniyorsun gibisinden yakıştırmalar yapmasın. Yılbaşına çeyrek günler kala  Hindi bahane yılbaşlarında sevdiklerimiz ile birlikte olmak ise şahane.




Yılbaşında hindi Yemek Günah mı? http://goo.gl/58tnOi Moda Sihirbazı

Friday 13 December 2013

DeFacto Deri Mont 2014

DeFacto deri mont: Akdeniz Modasını yansıttığı farklı tarz kesimlerinin yanında herkesi şaşırtan ve her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile Tüm Dünya’da olduğu gibi Farklı Tarz Ve Çizgisi İle DeFacto Deri Mont: Farkı Hem Kalitesi Hem Fiyatı.Türkiye’de de bir birinden güzel modelleri ve farklı tarzdaki çizgisi ile herkesin beğenisini toplamaya devam ediyor. Şıklık ve rahatlığı bir arada sunan, ürünleri ile her kesime hitap etmektedir. Bu bağlamda her kesin rahatça kullanabileceği bu ürünleri giydikleri andan itibaren içinde kendilerini rahat hissedecekleri tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle Defocta deri mont; farklı tarzdaki ürünleri ile bu sezonda moda Dünyası’nda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Spor ama genel olarak klasik abartıdan uzak, ama rahat ,şık kaliteli ama hesaplı. İşte tüm bu özelliklerin bir arada toplandığı tek marka olan Defocta Deri mont: geniş ürün yelpazesi ile bu sezonda yine farklı yine çok revaçta.  Dünya çapında bir marka olup ta; bu kadar mütevazı bu kadar nezih bu kadar hesaplı ve bu kadar kaliteli olan Defocta markası farklı tarzdaki çizgisi ve ürünlerinin kalitesi ile sektöründe her zaman lider konumda olmata devam ediyor.


images 15 images 16 images 17 images 18 images 19 images 20  


 


2014 Bayan Deri Mont Modelleri 1 235x300 2014 Bayan Deri Mont Modelleri 6 300x255 images 22 images 23 2014 Kaban Modasi 200x300 Defacto 2014 Kirmizi Mont 200x300 defacto bayan deri mont 36 206x300 deri ceketler 2014 200x300 DEFACTO deri ceket 300x237 14007894f1c7eb097dc4 300x225 1694116345 Erkek Deri Ceket Modelleri1 225x300 defacto erkek deri mont modelleri 12 206x300


Defacto Deri Mont: Yeni Sezon Modellerinde İndirimli Online Fiyatlar İle Alışveriş Keyfi Bir Başka Çünkü?


De Facto deri mont: gibi seçkin markaların ve daha bir çok farklı markanın oldukça uygun fiyatlı ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Daybuyday Limango, Markafoni gibi  online alış veriş sitelerinde 0/0 70’e varan indirimleri ile  yürekleri hoplatan Yeni Sezon Modelleri bir arada bulabilirsiniz. İndirimli  ürün ve markaların kalitesi ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicileri cezbediyor


Yeni Sezon Modelleri  ile oturduğunuz yerden kahvenizi yudumlarken alış veriş yapmanın size verdiği keyifle bütçenizi de fazla sarsmadan farklı tasarımcıların ve markaların seçkin ürünlerine kolayca sahip olacaksınız.  Tabi Online alış veriş sitelerinin avantajları bununla da sınırlı değil. Düşünseniz ya trafik, sıkıntısı yok araba park sorunu yok, o mağaza bu mağaza dolaşmak yok paket taşıma sorunu yok. Birkaç tıkla Yeni Sezon Modelleri elinizin altında. Pek çok seçeneği bir arada görerek, en önemlisi de fiyat karşılaştırması yaparak karar vermek. Aradığınız ürünlere kısa sürede ulaşarak satın almanıza olanak sağlar. Hepinize sevdiklerinizle mutlu sağlıklı günler.


 


 



DeFacto Deri Mont 2014 http://goo.gl/OVoMb9 Moda Sihirbazı

AŞIRI TERLEMEYİ ARTTIRAN NEDENLER

      TERLEME NEDİR


soguk terleme nedenleri 300x225 AŞIRI TERLEMEYİ ARTTIRAN NEDENLER


TERLEME NEDİR? Terleme Vücut ısısın artışı sırasında vücut ısısının düşürülmesi nedeniyle verdiği tepkidir. Bir başka tanımla ise, toksinlerinizi dışarıya arttığınız bir reaksiyondur. Tabi hepsi bu kadar değil. Ayrıca vücudunuzdaki bir takım hormonla değişiklikleri de terleme mekanizmalarını harekete geçirir. Terleme vücut için çok sağlıklı ve olması gereken bir mekanizmadır. Çünkü iç dış arasındaki ısı farklılıklarındaki belli bir ayarda korur.


indir 8 AŞIRI TERLEMEYİ ARTTIRAN NEDENLER timthumb 300x137 AŞIRI TERLEMEYİ ARTTIRAN NEDENLER


AŞIRI TERLEMEYİ ARTTIRAN NEDENLER


Aşırı beslenme terlemeyi arttıran en önemli unsurlardan biridir.  Araştırmalar da gösteriyor ki  o bazite ye eğilimli insanların daha çok terlediği görülmektedir. Beslemenin dışında kullandığınız bazı baharatlar terlemeyi Provoke ediyor. Tiroit hormonlarının belli bir değerin üstüne çıktığında, bazal metabolizmayı hızlandırması ve menopoz dönemindeki östrojen seviyesindeki değişiklikleri terleme mekanizmalarını tetikleyerek aşırı terlemeye neden olur. Bunun dışında deri tabakasının altındaki damar yapısında genişletici etkisi var. Bu da Damarların çaplarını genişleterek o bölgede bir ısı artışına neden sebep oluyor. Tabi buna huzursuzluklarda eklendiği zaman hem fiziksel hem duygusal faktörler bir araya geliyor ve aşırı terlemeye sebep oluyor.


images 14 300x144 AŞIRI TERLEMEYİ ARTTIRAN NEDENLER


TERLEME HANGİ DURUMLARDA AŞIRI OLARAK KABUL EDİMELİDİR?


Aşırı derecede terleme tıp dilinde HİPERHİDROZ denilen bir hastalıktır.  Ancak kişinin de bunu kendi fark etmesi ile ortaya çıkabilmektedir. Kişi bunu nasıl anlar? Avuç içleri özellikle heyecanlandığı durumlarda veya endişe ve korku anlarında vücuttan bir adrenalin deşarjının olduğu anlarda kişini avuç içlerinde ayak tabanlarında bir terleme oluyorsa ve normal düzeylerde ise; kişiyi rahatsız etmez. Aşı terleme söz konusu olan kişilerin örneğin ellerinde terleme oluyorsa her hangi bir kâğıt kalem ya da bir objeyi tuttuklarında ıslaklık oluşur. Bu da vücuttan aşırı tuz ve su kaybına yol açar. Bu yüzden vücuttaki bu kayıpların yerine konması gerekmektedir.


 



AŞIRI TERLEMEYİ ARTTIRAN NEDENLER http://goo.gl/ckEwOa Moda Sihirbazı

Saturday 7 December 2013

Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar

Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar


Yemek yemeyen iştahsız bir çocuğa yemek yedirmek zordur. Ama çocuk tadını bilmediği şeyi elbette yemek istemez. Bundan daha doğal ne olabilir ki? Ancak birçok anne baba bu konuda karamsarlığa düşer ve çocuğumun zekâ gelişimine nasıl destek vermeliyim? Diye düşünür. . Ebeveynler sürekli gelişim içinde olan çocukların olarak zekâ gelişimine katkıda bulunmalıdır.  Çocukların zekâ gelişimine anne ve babalar bazı besinlerle destek verebilir Bebeklik döneminden itibaren çocuklarımızız zekâsını geliştirecek faydalı besinler yedirmeli onları okul çağına bu şekilde hazırlamalıyız. Tabi bu arada bir yandan da sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırma gayreti içerisinde olmalıyız. . Bazı besinler çocukların zekâ gelişimine fayda sağlar. Aslında bunu birazda bir binanın temeli gibi düşünmeliyiz


 


Burada anne babalara düşende oyunlarla, yediği yiyeceklerin faydalarını sabırla, çocuklarınıza sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırabilirsiniz. Eskiden bir temel reis diye bir çizgi film vardı. Çocuklar ıspanağı sırf temel reis gibi güçlü olmak için yemek isterdi. Ispanak ve diğer tüm sebzeler çocukların beden ve zekâ gelişimi için oldukça önemlidir. Sebze sevmeyen çocuklar dikkat çekmesi için renkli sebzeler seçilebilir. Renkli sebzelerde antioksidan daha fazla bulunur. Bu nedenle çocuklarda sebze tüketimi önemli ve gereklidir. Çocukların en çok sevdiği meyvelerden biri olan çilek antioksidan deposudur. Bu sayede bellek gelişimi güçlenmektedir omega-3, omega-6, magnezyum ve çinko içeren badem, fındık, ceviz, fıstık gibi yiyecekler beyin gelişiminde ve hafızanın güçlendirilmesinde önemli rol oynarlar.


images 4 Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar images 5 Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar images 7 Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar images 8 Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar


Özellikle okul çağındaki çocuklarımıza sebze kadar balık yeme alışkanlığı da kazandırılmalıdır. Çünkü balık, beyin büyümesi ve fonksiyonu için temel öneme sahip olan omega-3 yağ asidi kaynağıdır. Balık yiyen öğrencilerin genel yetenek testlerinde daha başarılı oldukları yapılan araştırmalarda tespit edilmiştir. Et, çocukların okuldaki enerjileri ve konsantrasyonları için önemli bir besin maddesi olan et in İçerisinde bulunan çinko ve bazı B vitaminleri de bellek gelişimine yardımcı olmaktadır. ·D vitamini, kalsiyum, protein, karbonhidrat ve B vitaminleriyle dolu olan süt ve süt ürünleri; çocuklar tarafından oldukça sevilir. Çocukların zekâ gelişimi olumlu yönde ilerlemesini sağlar. İyi bir protein kaynağı olan yumurta beyin işlevinin gelişmesinin yanı sıra sarısında bulunan kolin sayesinde bellek gelişiminde önemli rol oynar.


 images 2 Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar images 3 Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar


 



Çocuklarda Zekâ Geliştiren Gıdalar http://goo.gl/q2Jx07 Moda Sihirbazı