Friday 3 May 2013

VİCDAN ÇORBASI

Vicdan Çorbası Diara KoçakVicdan Çorbası,Vicdan Çorbası İle Zayıflayanlar,Vicdan Çorbası Dilara Koçak,Vicdan Çorbası Tarifi,Vicdan Çorbası Nasıl Yapılır,Vicdan Çorbası Nasıl İçilirDilara Koçak’ın meşhur zayıflatıcıVicdan Çorbası tarifi burada. Zayıflatmanın yanı sıra, ödem atmaya da yardımcı olan Vicdan Çorbası nasıl yapılır, nasıl içilir ? Merak ettiğiniz tüm cevaplar.. Buyrun..
Vicdan Çorbası İçin Gerekli Malzemeler:* 2’şer adet kabak, soğan ve domates,* 1’er demet nane, maydanoz ve dereotu,* Kimyon, pul biber, karabiber, az tuz ve sarımsakVicdan Çorbası,Vicdan Çorbası İle Zayıflayanlar,Vicdan Çorbası Dilara Koçak,Vicdan Çorbası Tarifi,Vicdan Çorbası Nasıl Yapılır,Vicdan Çorbası Nasıl İçilirTüm malzemeleri 2-3 bardak suyla haşlayın. Ardından da blenderden geçirip için. Düşük kalorili ve lifli olan bu çorba, hızlı kilo vermeye ve ödem çözmeye yardımcıdır. 1-2 Günlük Uygulanacak Beslenme Programı;Öğle ve akşam yemeği olarak TüketilmekÜzere ;*Salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)*50 gram lor peyniri, 1 kepekli etimek* Normal bir kahvaltı ve ara öğünler ile de desteklemeyi unutmayın. Günlük 4 fincan yeşil çay ile 2 litre su, bir şişe maden suyu da ödemi atmaya yardımcı olur.
Vicdan Çorbası,Vicdan Çorbası İle Zayıflayanlar,Vicdan Çorbası Dilara Koçak,Vicdan Çorbası Tarifi,Vicdan Çorbası Nasıl Yapılır,Vicdan Çorbası Nasıl İçilir


VİCDAN ÇORBASI http://gd.is/XZv4YS Yemek Tarifi

No comments:

Post a Comment