Saturday 6 July 2013

2013-2014 Terlik Modelleri.

Yaz gelince bayanların vazgeçemediği bir aksesuarıdır.2013-2014  sezonunda da çok farklı modellerle başrolü kapmış görünüyor. Bu yıl yine evde sokakta plajda sahilde terlik rüzgarı esecek. Birbirinden güzel renk model ve tasarımlarının yanı sıra rahatlık açısından tercih edilmektedir. 2013-2014   sezonunda erkek kadın terlik modellerinin arasında özellikle sandalet tipi modeller oldukça ilgi görüyor. Her zevke uygun sandalet tipi modeller ile yaz sezonunda kıyafetlerinizi tamamlayacak Hem rengi hem modeli ile bayanların ilgi odağı olan terlik modelleri ayakkabıları bile gölgede bırakıyor. Şıklık ve zarafetinden ödün vermeyen kadınların vazgeçemediği topuklar. Bu sezonda dolgu topuklar hanımların imdadına yetişti. Topuklu ayakkabılara göre kullanımı daha rahat olan dolgu topuk modelleri spor klasik her türlü kıyafet ile giyilebiliyor. Yüzlerce çeşit arasından renk ve model arsından seçim yapmak hayli zor olacak. Günün her saati rahatlıkla kullanacağınız bu modeller sadece şıklığınıza şıklık katmakla kalmayacak bu sezon ayaklarınız da rahat edecek.


FİYONKLU TERLİK PARMAKLI TERLİK MOR TERLİK1 TURUNCU TERLİK1 TÜYLÜ TERLİK1 TERLİK MODELLERİ1 TERLİK MODASI1 imMODA TERLİKTE1 TERLİKÇİ2


 


2014 sezonunda erkek terlik modeli arasında ayakkabı havası veren ayağı sımsıkı saran bantları ve rahatlığı ile tercih ediliyor. Erkek modelleri arasında yine değişik renk ve desenleri ile tasarlanmış parmak arası modeller rahatına düşkün beylerin ayak şıklıkları da düşünülerek tasarlanmış. Terlikle şık olunmaz diyenlerin aksine erkekler bu yaz şort ve pantolonlarını tamamlayacak. Moda Trendlerini yakından takip edenler için 2013-2014  sezonu erkek ve bayan için inanılmaz kampanya fiyatları ile herkesi cezp ediyor. Mağazalarda dolaşmadan kavram karmaşası yaşamadan sezon indirimlerini beklemeden sizlere özel sunulan kampanya fiyatları ile sizde artık trendi yerinde ve zamanında yakalayacaksınız. Alışverişin keyfini doya doya çıkartacaksınız. Sınırsız model renk ve her kese uygun fiyat seçenekleri ile kendinizi çok özel hissedeceksiniz.


CCC PEMBE TOPUKLU TERLİK TERLİK


FUJE TERLİK MAVİ TERLİK2 KIRMIZI1 300x166


 


İnternette rahat ve güvenli alışveriş kolaylığı sağlayan kampanya fiyatları sizleri sizden daha çok düşünmekle kalmıyor. 2013-2014  Sezonunda erkek, bayan terlik modelleri arsında gönlünüzce alışveriş yapma fırsatı sunuyor. Tüm markalarda sadece mağazalarda yaz rüzgarı esmiyor. 2013-2014  Sezonu erkek, bayan modellerinde yapılan kampanya fiyatlarını duyanlar gözlerine inanamayacaklar. İlk bakışta şaka gibi geliyor insana. 2013-2014   sezonu terlik Modellerinde trendi inanılmaz fırsat kampanyaları ile yakalamak sadece rüyada olurdu her halde. Alışveriş tutkusundan vazgeçemeyenler mağazalardaki indirimleri kaçırdım diye üzülenler. Eşine sevgilisine bu yaz ne alayım diye düşünenler. Beğendiği modeli çok istediği halde alamayanlar üzülmeyin. Fırsat ayağınıza geldi. 2013-2014    Sezonu Erkek, Bayan tüm markalar rüya değil çıldırtan kampanya fiyatları ile kaliteyi ucuza alın. Rüyayı bilmem ama hayali bile cezp ediyor insanı. Her sezon yaptığınız alışverişlere yeni bir renk katın. Siz bile bu kadarına inanmayacaksınız Trendi yakalamak hiç bu kadar kolay olmamıştı Yeni sezonun tüm trendlerini atağınıza getirdik Olmaz böyle bir şey Kampanya Fiyatları ile sizde alışverişin keyfini çıkarın.


images 3 images 1 TERLİK MODELLERİ1


 


 


 


AYICIKLI JJJJ 300x131 ĞĞĞ 300x146



2013-2014 Terlik Modelleri. http://goo.gl/4VSJ8 Moda Shirbazı, Güzellik ve Zayıflama Sırları

No comments:

Post a Comment