Wednesday 17 July 2013

Bikini Diyeti.

Bu yazı dizimde bilini diyeti nedir Nasıl yapılır ve bikini diyet listesi hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Bikini diyeti karbonhidrat sayımına dayalı bir diyettir. Günlük olarak alınan karbonhidrat 50 gramı geçmemektedir. Böylece vücutta depolanmış yağlar yakılabil iniyor ve vücutta tekrardan yağ oluşumu önlenmiş oluyor. Bikini, diyetinde dikkat edilmesi gereken doğru besinler seçilmesi ve diyete gün ve gün uyulması. Bikini diyeti sağlıksız ve düşük kalorili bir diyet değil. Burada tek amaç besinlerin hepsini doğru bir şekilde doğru bir biçimde alabilmek. Önemli olan glisemik indeksi yüksek olan besinlerden uzak durmak. Şeker hastalarının da kolaylıkla uygulayacağı bir diyettir. Bikini diyeti 1200- 1500 kalorilik bir diyettir. Şekerli ürünleri unlu ürünlerden uzak durarak bunu tüm hayatınıza entegre edebilirsiniz. İşte o muhteşem bikini diyeti listesi  ve öğün seçenekleri


Kahvaltı seçenekleri


NOT; Aşağıdaki seçenekler den seçtiğinizi kahvaltıda uygulayacaksınız.


BİKİNİ DİYETİ 00     BİKİNİ DİYETİ 8   BİKİNİ DİYETİ


 


Kahvaltı seçenekleri.


1.Şekersiz Çay, kahve vs.


2. Yâda üzüm mısır gevreği üzerine bir avuç kuru üzüm ve 150 ml yağsız diyet süt eklenerek tüketilecek Küçük bir bardak taze sıkılmış portakal suyu.


3- 200 ml yağsız diyet sütü,


4. Taze greyfurt, az yağlı meyveli, yoğurt, ince bir dilim tost ekmeği, bir çay kaşığı diyet reçel.


5.çılbır, yumurta, ızgara mantar, 2 dilim tost ekmeği, 2 çay kaşığı diyet yağ ve 2 çay kaşığı diyet reçel, bir avuç kiraz.


Öğle Yemeği Seçenekleri


  1. 3 köfte kadar et, tavuk, balık

2- İki dilim tost ekmeği, diyet yağ, bol salatalık malzeme ve az yağlı peynir. Derisi alınmış tavuk veya karides veya ton balığından oluşan sandviç yanında Elma ya da armut


 3. Bir ufak kâse sebzeli çorbası küçük bir sandviç ekmeği ve yanında  bir çay kaşığı tereyağı. Bir ufak porsiyon yağlı meyveli yoğurt.


4. Havuçlu fırında patates ve yanında Küçük bir muz.


5. Meksika fasulyesi ve haşlanmış taze fasulye. Bir ufak porsiyon meyve


6- Domates sosuna yatırılmış küçük bir konserve sar dalya, 2 dilim tost ekmeği ve bir avuç ya da üzüm.


7- Derisi alınmış soğuk tavukla doldurulmuş pıta ekmeği, su teresi ve 2 çay kaşığı maydonoz.


Akşam Yemeği


Yukarıdaki seçenekler e ilaveten 5- 100 gr yağsız kutu eti ve biber dilimleri ile yapılmış ızgara. 4 çorba kaşığı pilav ve yeşillikle servis yapın. Ahududu ve diyet dondurma.


 DİLEK SOYAK 


 



Bikini Diyeti. http://goo.gl/5IGTn Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment