Saturday 13 July 2013

Kolay Para Kazanma

Hotifle, en popüler  dosya paylaşım sistemidir Hotifle ile para kazanmak için yüklediğiniz dosyaları, siteniz de ve başka sisteler de paylaşarak hotifle ile para kazanabilirsiniz. Bunun için, tek yapmanız gereken, Hotifle’ye  üye olmak. Dosyalarınızı Hotiflleye yükleyerek  paylaşım da bulunmak, size Hotifle para kazanmak bunun  yanın da sizi saygın bir kullanıcı yapar. Hotifle diğer siteler gibi gibi, indirmelerde fazla beklemez. Hotifle ile para kazanmak gayet kolaydır. Ücretsiz bile, dosya indirimlerde rakiplerine göre dosya indirim hızı daha fazladır. Ne kadar çok  dosya yükleyip, paylaşırsanız, o kadar para kazanısınız.


 


HOTİFLE hotfilepremium Hotifl


 


Hotifle’nin paylaşımcılarına sunduğu pek çok avantaj vardır. Dosya yükledikçe  hotifle ile para kazanmak dışında   seviyeniz artar. Hotifle de asıl amaç, paylaşımcıların ,daha çok dosya yükleyip, paylaşımda bulunmalarını sağlayarak, sitenin bilinirliğini arttırmaktır. Dosyaların indirme bekleme süresi 15 dakikadır. Dosyaları yüklediğiniz andan itibaren, her indirme hotifle ile para kazanabilirsiniz. Hotifleye yüklediğiniz dosyalar bin kez indirilince, size ödenecek ücreti hesabınızda görebilirsiniz. Hesabınızda biriken para 15 dolar olunca ,size ödeme yapılıyor. Hotifle ile para kazanmak ve kazandıklarınız almak için muhakkak hotifle’ ye bildirilmiş pay pal hesabınız olmalı.


En İyi Yatırım Aracı Hangisidir Para Kazanma Hotifl1


 


Sitenizde yapacağınız her satış da 0/0 5 komisyon alır, sitenizde bloğunuz da ilgi çeken bağlantılar paylaşarak ta hotifle’den para kazanırsınız. Hotfile ile  para kazanmak için dosyaları ,tek bir sitede paylaşmanız gerekemez. Yüklediğiniz dosyaları sınırsız sayıda sitede paylaşarak hotifle ile para kazanabilirsiniz. Bu paylaşımlarınız sayesin de siteleri arama motorlarında daha fazla yer aldığından reklam gelirleri artacak, sizde bu sayede hotifle ile para kazanacaksınız. Bu paylaşımda site sahipleri de hoşnut olacaktır. Ne kadar kazandığınız öğrenmek için, paylaştığınız bağlantıları hotifle.com dan  takip edebilirsiniz.14gün bir sürede dosya indirme ve dosya paylaşımında gösterdiğiniz performansa göre seviyeniz belirlenir.


 


 


 



Kolay Para Kazanma http://goo.gl/SVd8H Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment