Saturday 6 July 2013

2013 Modern Ve Klasik Tarz Mobilya Modelleri

Modern Mobilya Modelleri 


Modern ev tasarımlarının, vazgeçilmez mobilyaları olan koltuk takımları tasarladığı İmaj serisini fiyat ve taksit seçenekleri ile birlikte şık görünümüm yanında sağlam ve uzun ömürlü oluşu tercih sebebidir. Farklı form, ebat ve desendeki kırlentlerle zenginleşen bu güzel koltuk takımları arsında daha bir çok ürün seçeneği bulunmaktadır. Evinize uygun ürün grupları içerisin de, koltuk takımları bulunuyor. Uygun Fiyat avantajları nedeni ile sıklıkla tercih edilen bu koltuk takımları uzun yıllar kullanım rahatlığı saplıyor. Bununla birlikte bu ürün guruplarının içerisinde ilgi çekici koltuk ve aksesuarlar bulunmaktadır. İsteyenlere bu ürünleri parça parça alabilme fırsatları sunmaktadır. Uzun yıllar dayanıklı koltuk takımları güzel hoş ve zarif dekorasyonlar yaratacak koltuklar, farklı zevklere hitap ederek ev dekorasyonuna katkı sağlamalarının yanında farklı bütçelere de hitap etmesi tüketicilerin yararınadır.


Modern ya da klasik tarz Koltuk Takımı Farklı form ebat Modern çizgilerl Minimal tarz koltuklar


 


 


modern tarz mobilya koltuk takımları Minimal tarz


 


 


Modern çizgilerde düz çizgiler ile birlikte, kullanılmalı koltuk döşemesi dokuma ya da deri bir kumaştan seçilmelisiniz. Modern tarzı seçenler genelde genç kesimlerdir. Eğer elinizde tamamen antika tarzı objeler, var ise koyu renk ahşap, ya da eskitme türü koltuklar terci edilmelidir. Farklı renk ve  kombinasyonlar da üretilen   Koltuk Takımı: alırken evin alanı ve  halının koltukla uyumu da önemlidir. Klasik tarzın en önemli renkleri kemik rengi, kemik renkleridir.  İyi  dizayn edilmiş ve renkleri doğru kullanılmış bir Koltuk Takımı: alıcısına sosyal hayatında ve aile yaşamında da katkı sağlar.  Eviniz ışık alan bir ev ise, canlı renkleri tercih etmelisiniz. Modern çizgilerde düz çizgiler ile birlikte yapılmış koltuklar seçebilirsiniz.


 Klasik Mobilya Modelleri


Klasik tarzın koltuklarda en önemli renkleri bej vizon ve taba  renkleridir. Parlak renklerde ki seçimleri seçtiğiniz mobilyaları tamamlayacak, objelerle tamamlayabilirsiniz. Klasik tarz koltuklar da ise, çok mükemmel bir işçilikle  yapılmış oymalı  koltuk ,takımları ile düzenlenmiş mekanlardır.. Aldığınız mobilyaları uzun süre kullanmak doğru bir fikir olarak, görünse de, modern çizgilerle tasarladığı İmaj serisini fiyat ve taksit seçenekleri ve uygun fiyat avantajları ev dekorasyonunu konusunda tüketiciye bir çok seçenek  sağlıyor. Farklı form, ebat ve desendeki tasarımlar, hızla değişen trend tüketiciyi bir anlamda, Evinize ve bütçenize uygun mobilyalar almaya adeta teşvik ediyor. Siz tüketicilere sadece seçim yapmak kalıyor.


klasik yesil koltuk takimi1 300x202


klasik oturma takımı klasik mobilyalar 300x210 Klasik tarzın koltuklar1 300x164  klasik koltuk 33 300x184 safir 2020 koyunlu koltuk takimi b 300x167


 


 


DİLEK SOYAK



2013 Modern Ve Klasik Tarz Mobilya Modelleri http://goo.gl/MF8Te Moda Sihirbazı, ile Güzellik Sırları Moda

2 comments: