Saturday 13 July 2013

Abiye Ayyakabı Modelleri

Payetin ve taşın artık günlük hayatımıza bu denli girmesi abiye ayakkabılara olan ilgiyi de arttırdı. Artık bayanlar bu tarz ayakkabıları neredeyse günlük hayatta bile giymeye başladı. Bu açıdan bakıldığı zaman bu gayet normal Ben bile neredeyse beş yüz metre ötedeki markete Platform topuklu ayakkabım ile gidiyorsan şaşırmamam normal yani bu durumda Şimdi birazda bu abiye modellerini i


 


abiye ayakkabı en son moda ABİYEW kk1


 


D üne kadar sadece özel davetlerde giydiğimiz taşlı ayakkabı modeller artık günlük hayatımıza da girdi. Değişen Trendler ile bayanları şaşırtmaya devam eden abiye ayakkabı modelleri ve markalarına bir göz atalım.


ABİYA FARKI ABİYELER1 OO


 


Vizon modası geçmeyen bir renk HOTİÇ ayakkabı markasının rugan modelleri görülmeye değer.  modelleri gümüş sarısı parlak taşlar ile çok farklı bir çizgi yakalamış. Göreni kendisine hayran bırakacak. Punto marka abiye ayakkabı modelleri arasında mavi deri bantlar ve gül detayları ile sade bir şıklık sergiliyor. Bunu dışında yine bu markaya ait Siyah kırmızı gümüş metal renkler üzerine taş bant fiyonk gül gibi detaylar ile süslenmiş abiye ayakkabı modelleri gerçekten eşsiz bir koleksiyona sahip.


 


ABİYE AYAKKABBI1 abiye ayyakabı3 ayakkabı modası ABİYE TERLİK cilgin yeni tren ayakkabi modelleri 300x197 indir 11


 


images 3 KK 2011 topuklu ayakkabi model


 


 



Abiye Ayyakabı Modelleri http://goo.gl/8dTxi Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment