Friday 12 July 2013

Bebek Ürün Markaları Şikâyetleri

Tüketicilerin yoğun olarak alışveriş yaptıkları satış noktalarında bebek ürünleriyle ilgili yapılan onca denetime rağmen ‘’Bebek Ürün Markaları Şikayetleri ’ devam ediyor. Mama önlüklerinde tutunda, alıştırma külotları, banyo malzemeleri, yatak çarşafları, alt değiştirme minderlerine kadar şikayetlerin olduğu biliniyor. Özellikle bazı markların piyasadan toplatılmasına kadar varan şikâyetler görünen o ki caydırıcı olmuyor. Side bilinçli bir tüketici olarak tüm bu haksızlıklara karşı, daha güçlü olun ve bebek ürünleri ile ilgili bir mağduriyet yaşadığınızda hakkınızı arayın. Çünkü neden biliyor musunuz? Onlarca reklamla bebek ürünlerinin tanıtımını yapan firmaların siz değerli tüketicileri aldatılması kabul edilir bir şey değil. Tüketici hakları bu konuda her zaman sizin yanınızda.BEBEKLER 300x155 BEYBİ BEBEK MARKA


 


Yine  ‘’Bebek Ürün Markaları Şikâyetleri’’ arasında en çok rastlanan bir diğer şikâyet konusu ise 0-3 yaş bebek ve çocuk giysilerinde ciddi boğulma riski oluşturan, boyun kordon ve bağcıkları ebeveynleri hayli düşündürüyor. 3-12 yaş çocuk ayakkabılarında kimyasal riskler çocukların sağlığını ciddi ölçüde tehdit ediyor. Bilinçli bir tüketici olarak sizde aldığınız bebek ürününün çocuklarınız için güvenliği sağlamadığını düşünüyorsanız tüketici haklarına başvurabilirsiniz. Sizde sadece güvenli ürünlerden oluşan bebek markalardan almak tüketici olarak en büyük hakkınız. Bizim için tek bir güvensiz ürünün dahi piyasada bulunması kabul edilemez bir durum olarak görüyoruz.


BEBİŞ BEYBİ MARKA bebek markaları 300x108


 


Sizde bebeğiniz için güvensiz gördüğünüz  ‘’Bebek Ürün Markaları Şikâyetleri’’  için tüketici haklarına başvurabilirsiniz. Tüketici hakları siz değerli tüketicilerin haklarını kararlı bir koruyarak kısa sürede sonuç almanızı sağlayacaktır. Tüketicinin haklarının korunması ve ekonomik ve sosyal açısından da çok önem taşır. Bu sayede kaliteli ve güvenilir bebek markaları ile bebeğinizin güvenliğini çok daha kolay bir şekilde sağlamış olursunuz. Siz siz olun mağdur olduğunuzu hissettiğiniz an tüketici haklarına bavurarak hakkınız arayın. Çünkü tüketici heyetleri bu bağlamda Tüketicilerin mağduriyetinin önlenmesinde etkin rol oynadığını unutmayın.


PREMBE BEBEK BEBEK ODASI beşik modeli


 


imagesBEBELER1 araba BEBEK ARABA



Bebek Ürün Markaları Şikâyetleri http://goo.gl/hoyIK Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment