Saturday 6 July 2013

Bir Kadın İhanete Uğrarsa

Bir kadın ihanete uğradığını aslında çabuk anlar.Bir   davranış ya da koku  değişikliğinden,Eve geliş gidiş saatlerinden,cep telefonlarından,kısaca her şekilde anlar.Peki bunun nedenini duymak ister misiniz? ?Her kadın yeni bir ilişkiye başlarken aslında aldatılacağını göz önüne alarak başlamaktadır.


 ihanet kadın aladatıldığını nasıl anlar4 Evlikte Kültür Farkı1


 


İlk başlangıcında bunun için mücadele vermeye başlar. Açıkçası bir takım planlar yapamaya başlar.Bir kadın zekası erkek den daha farklı bir biçimde çalışır.Bununla baş edilemez. Yeter ki kadın yakalamayı kafasına koymuş olsun Kesin olarak Bir kadın ihanete uğradığı;nasıl anlar  yada aldatılmışlığımızı nasıl emin oluruz.sorusuna gelince;O da şudur,Teknoloji hem aldatmayı kolaylaştırmıştır.


KADINLAR İHANET NASIL ANLAŞILIR. ihanet2


Eşiniz,ya da sevgiliniz,cep tel masaya oturduğunda telefonu masaya ters koyuyorsa sesini sürekli kısıyorsa,Gün içerisin de ya da ulaşmanız gereken saatler de ona ulaşamıyorsanız.Durup durduk yere , sürekli kullandığı parfümünü değiştirdiyse durup dururken,kendine yeni kıyafetler almaya başladıysa,bu değişimler aldatmanın işaretleridir.



Bir Kadın İhanete Uğrarsa http://goo.gl/lfZJq Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment