Thursday 11 July 2013

Alışveriş Merkezi Şikâyetleri

Son günlerde alışveriş merkezlerinden yaparken mağdur olan tüketicilerin şikayetlerinde artış olduğu gözlenmektedir. ‘’Alışveriş Merkez şikayetleri ‘’ genel olarak incelendiğinde; ise, Alışveriş merkezinde engelliler için WC bulunmasından tutunda Alışveriş merkezinde annelere özel bebek emzirme ve bakımı için ayrı bir yer bulunmamasına, Alışveriş merkezinde sağlık kabini ve sağlık ekibi bulunmamasına kadar şikayetler çoğunlukta. Özellikle Tatil günlerinde hepimiz ailemiz ile birlikte güzel vakit geçirmek için büyük alışveriş merkezlerini tercih ediyoruz.  Alışveriş merkezlerinde çeşitli konularda mağduriyetler yaşıyorsak şikayet başvurusunda bulunmak en doğal hakkınız


.


ız.ŞİKAYET ŞİKEYET ALIŞVERİŞ


Tüm bunlara ek olarak yine. ‘’Alışveriş Merkez şikayetleri ‘’ arasında yer alan bir diğer şikayet konusu AVM de para çekerken yaşanan sorunlar. Vatandaşı çıldırtma noktasına getiriyor. Birde değinmeden geçemeyeceğim bir konu var. Birebir yaşadım alışveriş merkezinde bulunan isimli bir markette yaptığım bir alış veriş sonrası kasada yalnız bar kotla on kat fazla alınan mal bedelin iadesi için müşteri temsilcisine gidiyorsun fiş ile dakikalar sonra paranı alabiliyorsun. Marketin şikayet ettiğin müşteri temsilcisinden bir cevap alamıyorsun. Mesela marketin şeffaf tan daha şeffaf poşetleri. Yine giyim ve şarküteri bölümünde eleman bulunmaması hali ile 10 kat fazla mal bedeli ödememize neden oluyor. Çünkü Et reyonundaki görevli arkadaşının yerine şarküteri ye baktığında hali ile ya 10 katı fazla mal ve hizmet bedel ödemek zorunda kalıyorsunuz.


ŞİKAYET KONULARI ALIŞVERİŞ MERKEZİ


Sizde muhtemelen bu tür olaylar ile karşılaşmışsınızdır. Tüketicilerimiz satın almış oldukları mal ve hizmetlerle ilgili ‘’Alışveriş Merkez şikayetleri ‘’ile ilgili olarak evlerinden, işyerlerinden, oturdukları yerlerden hakem heyetlerine başvuruda bulunabilirler. Sizde Alışveriş sonrasında satın aldığınız malların Türkçe tanıtma ve kullanma kılavuzlarında yazılı olanları kullanım sırasında aynen uyguladıysanız ve hala sorun yaşıyorsunuz  doğru yerdesiniz.


ŞİKAYET1 alış veriş


 


 



Alışveriş Merkezi Şikâyetleri http://goo.gl/jw62L Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment