Saturday 13 July 2013

MİDE ÜLSERİ VE GASTRİT RAHATSIZLIKLARI İÇİN ŞİFALI BİTKİLER

MİDE ÜLSERİ VE GASTRİT RAHATSIZLIKLARI İÇİN ŞİFALI BİTKİLER
Adasoğanı: Çayı ve suyu içilir.
Bal: Yenir, şifalı bitkilerle macun yapılır, Şerbeti içilir. Merhem gibi sürülür.
Gül: Macunu yenir. Suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır.
Kantaron (sarı) : Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır.
Kavun: Çekirdekleri yenir.
Kına yağı: İçilir.
Nar: Kökleri ve kabukları demletilir içilir.
Yumurta: Yumurta gül yağı ile içilir.



MİDE ÜLSERİ VE GASTRİT RAHATSIZLIKLARI İÇİN ŞİFALI BİTKİLER http://goo.gl/uNmRt Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment