Saturday 20 July 2013

2013 Sokak Stili Çanta

Sokak stili çanta modellerine baktığımızda Sportif kullanım amaçlı bir çantalar arasından  Zevkimize göre bir seçim yapabiliriz. Modern ve gösterişi seven, her daim şık olmak isteyen kadınların aksesuar zevklerini  2013   sokak stili çanta bayan Çanta Markaları: arasın da çok farklı  modelleri üretilmiştir. Çanta kadın için, bir aksesuardan öte, bir gereksinimdir. İster spor, ister evrak, ister makyaj, ister bel çantası olsun. Kadınlar için çanta olmazsa olmazdır. Çantayı farklı kılan bir diğer özellik ise çantanın bedensiz oluşudur. Bir çanta almak için, iki beden zayıflamak gerekmiyor.  2013 yılın da sokak stili çanta modelleriyle hanımları cezbetmeye devam ediyor. Çanta seçerken, en önemli unsur çantanın ne amaçla aldığıdır.Sokak stili çanta modelleri arasında en çok kullanılan  Gri siyah, kahverengi gibi çantaları artık eski eşyalarınızın yanına ekleyin Bayanların dünyasında ayrı bir yere sahip olan ve onlara ayrı bir güzellik katan çantalar her geçen gün daha farklı daha marjinal tasarımlarla karşımıza çıkıyor  .Sokak stili çanta modelleri adı üstünde son zamanlarda en moda ve trend çanta çeşitlerinin başında geliyor .Şimdi gelin bu sezon sokakta ne tür çanta lar göreceğiz onu konuşalım.


 


images 126 sokak stili çanta 3 images 1110 images 96


Bayan çantası adeta renk gösterisine bürünmüş gibiler bu şahane çantalar kadınların bu yıl çok hoşuna gidecek.2013 sokak stili çanta modelleri çok şık çok moda. Hemen şimdi sokak stili çanta modelleri arasından birini seçerek sokaka stili çanta modasında kendi koreografin izi oluşturabilirsiniz.


Sokak stili çanta modelle0 images 137 8.Sokak stili çanta modelle images 314 images9 Sokak stili çanta modellemm 2Y0201210003N8NA1A290x3701 Sokak stili çanta modelle sokak stili çanta 31 images 511 images 47 Sokak stili çanta modelle9 images 66 images 86 sokak stili çanta


Yazan Dilek Soyak



2013 Sokak Stili Çanta http://goo.gl/5q4Xa Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment