Saturday 13 July 2013

En İyi Yatırım 2013

En İyi Yatırım 2013  Zamana yayılarak yapılmış yatırımdır.  Yatırımların bileşik getiri etkisi mucizevi sonuçlar verebilir. Bu büyüklüğe ulaşmak bileşik getiri etkisi ile olur. Türkiye ekonomisinin geleceğine ve Türk Sermaye Piyasası’na yatırım yapın… Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde hisse senetlerine belirli bir plan çerçevesinde yapılan yatırımların uzun vadede her Zaman kazandırmaktadır. Ama az, ama çok, her ay mutlaka belirli bir miktarı  biriktirin.  en az on yıl unutabileceğiz bir kısmı ile her ay hisse senetlerine yatırım yapın. Piyasa “uzmanının özellikle kısa vadeli piyasa tahminlerine göre asla yatırım yapmayın. Piyasalarda ne olursa olsun, belirlediğiniz miktarı her ayın belirli bir günü yatırıma dönüştürün Oldukça basit stratejilerle çok olumlu sonuçlar almak herkes Yatırımlarınızı basit bir plan çerçevesinde yapın. Asla kredi ile hisse senedi yatırımı yapmayın.


altin yukselecek mi altin fiyatlari ne olur yatirim yapmali mi 3 nisan 2013 doviz yatiriminda dikkat edilmesi gerekenler 300x164 En İyi Yatırım 2013


Tasarruf disiplinini başlatır ve zaman içinde bileşik faiz etkisi ile tasarruflar hiç beklenmedik seviyelere ulaşabilir. Yatırımcılar doğal olarak “madem piyasa daha düşebilir, neden şimdi alıma başlayalım?” diye sorabilirler. Her ay hisse yatırımı yapmaya başladığınızda portföyünüz belli bir büyüklüğe gelene kadar yapılmış yatırımların bileşik getiri etkisi mucizevi sonuçlar verebilir Dikkatli olalım ama aşırı kötümser olmayalım 2013’de gerek Türkiye gerekse bölge ülkeleri Avrupa bankalarından bekledikleri ölçüde kaynak bulmakta ciddi zorlukla karşı karşıya kalabilir. İyi bir yatırımcı bilinçli olan yatırımcıdır. Türkiye’nin cari açığı açısından o kadar iyi bir tablonun var olduğu söylenebilir”


Profesyonel yatırım 300x150 En İyi Yatırım Aracı Hangisidir


 


 


 



En İyi Yatırım 2013 http://goo.gl/MaZTy Moda Sihirbazı

No comments:

Post a Comment